Dekorace stěn a stropu - Marbet


Strop je velmi často opomíjená část interiéru a většina z nás ho jednou za několik let natře bílou barvou. Pokud se rozhodnete pro radikální změnu vzhledu stropu nebo stěn, vsaďte na dekorační stropní lišty, ozdobné rozety, nebo stropní desky (stropnice) z tvrzeného polystyrenu. Skvěle vypadá, když podsvítíte podhled světelnou lištou.

 

Do módy se vrací a interiérům velmi sluší stropní polystyrenové a polyuretanové lišty Orac. Hladké dají místnosti hezký rám a prostor zútulní. Extrudované stropní lišty patří mezi odvážnější řešení a jsou již s hotovými krásnými ornamenty, které budou v místnosti působit dominantně a jistě zaujmou každé oko.

 

Umělé trámy jsou jedny z dekorací, které působí na interiér velmi silně. Jsou nepřehlédnutelné a věrně kopírují dřevo, které na nás působí uklidňujícím dojmem. Jejich velkou výhodou je nízká cena a snadná instalace, protože jsou velmi lehké a k připevnění trámu postačí pouze lepidlo. Zároveň jsou díky kvalitnímu zpracování trvanlivé, tvrdé a na dotek hladké.

 

Dřevěné nástěnné lamely jsou způsob, jak moderně a stylově vyzdobit interiér, jde o inovativní způsob použití dřeva na stěnu či strop. Dekorační lamela byla navržena tak, aby vám dala možnost rozhodnout o vzhledu, který získáte při montáži, prvky nejsou spojeny do panelů, takže ponecháváme možnost volby rozteče mezi jednotlivými lamelami. Další výhodou je ztlumení a odhlučnění interiéru, ve kterém byly použity, změnou šíření zvukových vln v interiéru. Pro zónování místností jsou ideální dřevěné dělící příčky, které u nás naleznete ve třech různých provedeních.







1235další stránka



presmerovat_automaticky