Koberce - Timzo


Nabídka koberců je sestavena dle obchodního třídění na Bytové koberce a jak už název napovídá, jedná se o koberce určené do domácích prostor se třídou zátěže 21 - 31. Naleznete zde moderní a klasické kusové koberce, vlněné kusové koberce i bytové koberce v metráži, pokud dáváte přednost vlně, tak vlněné koberce v metrážiZátěžové koberce jsou určeny do komerčních prostor s třídou zátěže 32 - 33 a zahrnují jak koberce v metráži, tak kobercové čtverceShaggy koberece jsou chlupaté a s dlouhým vlasem a máme je k dispozici jako Shaggy metráž nebo jako kusové Shaggy koberce. 

 

Chystáte se definovat venkovní prostor nebo na verandu či terasu přidat dekorativní prvek? Pak vám mohou pomoci umělé trávníky. Venkovní koberce poskytují měkký polštář pro vaše nohy a bariéru proti špíně a hmyzu. Jsou módní a navíc ještě funkční. Nejen pro venkovní použití jsou ideální umělé trávy a venkovní koberce v metráži. Umělý trávník nebo venkovní koberec okamžitě vytvoří styl vašeho venkovního obytného prostoru.

 

Přednosti koberců:

  1. Podlaha vašeho obývacího pokoje nebo ložnice nebude na dotek nikdy studená a chůze naboso je radost.
  2. Chůze po koberci je o 22 decibelů méně hlučná než na dřevěné podlaze.
  3. Hustá vlákna a rub koberce udrží až 10% tepla, které by jinak bylo ztraceno hladkým povrchem.
  4. Ve srovnání s jinými typy podlahových krytin lze koberce hodnotit jako velmi bezpečný z hlediska odolnosti vůči ukloznutí.
  5. Protože se mezi vlákny koberců drží jemný prach, bude vzduch zdravější. Testy prokázaly, že v místnostech s koberci je ve vzduchu až o 50% méně jemného prachu.






1234další stránka



presmerovat_automaticky