Masivní dubový nábytek - ESCO group


Masívní dubové stoly

Nabízíme vám jedinečnou možnost vlastnit masivní dubový nábytek, který bude přesně odpovídat vašim požadavkům. Zapomeňte na unifikované stoly z hromadné výroby a dejte přednost originálním kusům z českého dubu, které jsou vyrobeny českými mistry stolaři.
 
Naše nabídka zahrnuje širokou paletu stolů, lavic a židlí s různými designy, od moderních až po rustikální. Můžete si sestavit svůj ideální stůl přesně podle svých představ a požadavků. Dodáváme stoly buď bez povrchové úpravy, nebo olejované oxidativním voskovým olejem Osmo. Každý náš stůl je vyroben výhradně z masivního dřeva, které zajišťuje přírodní krásu.
 
S deseti odstíny povrchu a možností přizpůsobení rozměrů na míru, budete mít jedinečný originál, který bude vyzařovat šarm a kvalitu. Ať už si vyberete jakýkoli design, můžete si být jisti, že každý detail byl vypracován s precizností a nadšením pro kvalitní řemeslo. S naším masivním dubovým nábytkem budete mít nejen praktický a odolný kus nábytku, ale také jedinečný kousek uměleckého díla, který zaujme v každém interiéru.









presmerovat_automaticky