Korková podlaha do kuchyně? Za nás ano!

13. 4. 2017

Zařizujete kuchyň a hledáte inspiraci na podlahu do kuchyně? Vsaďte na korkovou podlahu, uvidíte, že vás mile překvapení.

Kvalitní korek bývá starý i 30 let

Věděli jste, že korkové duby rostou převážně ve Středomoří a jejich kůra se sklizí každých 9-15 let? Nejkvalitnější korek se dokonce získává z kůry staré i 30 let! Díky jeho skvělým izolačním vlastnostem se používá nejčastěji jako zátka u vína, ale vyniká i jako podlaha do domácností. Ve Středomoří z něj dokonce vyrábějí kabelky, pásky a další módní doplňky.

 

Korková podlaha v kuchyni

 

Žádné noční můry o díře v podlaze

Při vaření, umývání nádobí nebo sklízení stolu občas nějaké to nádobí skončí na zemi. Chvíli mezi upuštěním a dopadem na zem trhneme většinou hrůzou, jestli se rozbije jen nádobí, nebo s sebou vezme i dlažbu. O korkovou podlahu se bát ale nemusíte, oproti dlažbě je více odolnější. Její materiál je voděodolný, pružný, měkký a tlumí nárazy. Naprosto ideální podlahová krytina do kuchyně, nemyslíte?

 

Korková podlaha do kuchyně

 

Řekněte sbohem studeným nohám

S korkovou podlahou můžete do kuchyně pustit i malé děti. Žádné podchlazení jim nehrozí. Korek má skvělé izolační vlastnosti a není na dotek studený. Navíc je antialergenní, pružný, měkký a tím vhodný pro lidi s problémy páteře, koleny a dalšími klouby.

 

Korková podlaha je vhodná do kuchyně i pokojíčku

 

Není korek jako korek. Vybírat můžete z mnoha vzorů

Korkovou podlahu zakoupíte v podobě dlaždic, které se lepí na zem, nebo jako plovoučka. A pokud si myslíte, že vás už nic nepřekvapí, tak vás vyvedeme z omylu. Tento typ podlahy prodáváme v pestré škále vzorů a barev, od téměř bílé až po tmavě hnědou. Sladit tak zařízení kuchyně s podlahou nebude žádný problém.

 

3D korkový obklad Texture BlockKorková plovoucí podlaha Contour CremeKorková plovoucí podlaha Midnight

Korková plovoucí podlaha ExpressionKorková plovoucí podlaha Champagner WhiteKorková plovoucí podlaha Expression Braun V4


Diskuze


Novinka ještě nebyla komentována, buďte první.


Přidat reakci

Vaše jméno*
 
Váš e-mail*
   
Zasílat příspěvky na tento e-mail
Text komentáře*
 
Ochrana proti spamu vložte 3 znaky z obrázku*:
image  
* povinné položky





presmerovat_automaticky

Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

Ok